Osagaiak 6 pertsonentzat
2 kilo basurde-sorbalda
300gr xingar
30cl txahalaren zuku
Boteila bat arno
5cl kirsch
15cl esne-gain
6 tipulatx
6 ale-baratxuri
3 azenario
Espeziak (xarpota, erramua, perrexila)
2 lauki txokolate beltz
500gr esnegorri
500gr patata
Oliba olio
Gatza eta biperra
Prestaketa
- Baratxuria, tipulatxak eta azenarioak zuritu eta moztu.
- Haragia 5x5cm puskan moztu.
- Haragia tipulatxa, baratxuria eta azenarioekin sueztitu oliba olioan.
- Kirschekin flanbeatu.
- Arnoa, txahalaren zukua eta espeziak gehitu.
- Ordu bat eta erdiaz erre su txikian.
- Patatak eta esnegaina gehitu.
- 30 minutuz berriz erre.
- Apartean, esnegorriak paderan salteatu.
- Esnegorria eta txokolarekin basurdea saltsan gehitu eta ongi nahasi.
- Zerbitza ezazu Bordeleko edo Borgoinako arno batekin!
On egin!!

Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire