2011-01-01

Axoa


Osagaiak 4 pertsonentzat

Kilo bat txahal-sorbalda lodi xehatua
Hamar bat biper berde
Tipula handi bat
2 baratxuri-ale
Baionako urdaiazpiko piskat (edo ez)
Pote bat tomate frito (edo ez)
Xarpota
Erramua
Peresila
Ezpeletako biperra
Gatza

Prestaketa

  • Tipula eta baratxuria moztu finki.
  • Oliba olio marmita batean berrotu.
  • Tipula eta baratxuria sueztitu denbora minutu batzuetan.
  • Bitartean, biper berdeei pipitak kendu eta puska txikitan moztu.
  • Eltzean gehitu eta poliki-poliki sueztitu.
  • Haragia gehitu.
  • Espezia guziak gehitu eta eltzean estali.
  • 45 minutuz erre.
  • Bukatu aitzin, Baionako urdaiazpikoa eta pote bat tomate fritoa eman.
Irrixa, patata, edo pastaekin zerbitzatzen ahal duzue.

On egin!!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire